Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

arxieratika1

Μπορεί να απουσιάσαμε μερικές εβδομάδες αλλά σεβαστήκαμε την αγιότητα των ημερών.

Δεν θέλαμε να προκαλέσουμε αναταράξεις αλλά αφήσαμε τους αναγνώστες μας να ανέλθουν με ηρεμία τον Γολγοθά του Κυρίου μας.

Πλέον που ο Χριστός Αναστήθηκε, συνεχίζουμε πάλι δυναμικά με την σωστή και αλάθητη ενημέρωση!!!

"Πλάγιος του πέμπτου"

1) Αρκετοί Αρχιερείς πέρασαν μέχρι σήμερα το κατώφλι της Αγίας Φιλοθέης για να προωθήσουν τον εκλεκτό τους για την Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, αλλά ο Πρώτος των Αθηνών τους ξεπροβόδισε χωρίς κάν το "στρίβειν δια του αρραβώνος"

2) Πολλοί ονειρεύτηκαν πρόσφατα την Θεσσαλική Μητρόπολη αλλά ο Θεός άλλα κελεύει! Άγιε Λαρίσης πολύ χαρήκαμε που σας είδαμε στις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος, ο Άγιος Αχίλλιος να σας έχει υγιή και μακροημερεύοντα!

3) Έξαλλοι είναι οι ιδιοκτήτες ανθοπωλείων με τον Μητροπολίτη τους! Ο λόγος η εγκύκλιος να μην στολίζονται οι εκκλησίες με λουλούδια σε πανηγύρεις κτλ. Πάντως στα ονομαστήριά σας, η εγκύκλιος πήγε περίπατο, αφού ο Μητροπολιτικός Ναός είχε τόσα λουλούδια που νομιζες ότι ήσουν στο κήπο της Εδέμ... Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ιεζεκιήλ.

4) Εν αναμονή των Βοηθών Επισκόπων! Δίνουν και παίρνουν οι υποσχέσεις, αλλά οι θέσεις ήδη έχουν κλείσει...και μιλάμε για δυνατά ονόματα!

5) Το διαβάσαμε προ ημέρων Τοποτηρητής να λέει ότι η πράξη γέροντα Μητροπολίτη να μην πάρει άδεια ήταν "αήθης".... Το ότι ως Τοποτηρητής έκανε τρισάγιο από τον θρόνο ενώπιον του σκηνώματος του μακαριστού Μητροπολιτού δεν ήταν αήθης πράξη; Το ότι στην εξόδιο υπερπήδησε πολιούς αρχιερείς και κάθισε στο σκαλοπάτι της ωραίας πύλης για να τον βλέπουν, δεν ήταν αήθης πράξη; Θα επανέλθούμε στο θέμα πολύ σύντομα με αποκαλυπτικά στοιχεία!!

Εμφανίσεις: 302749
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο