Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

vospor

«πλάγιος του πέμπτου»

1) Αλάθητοι είμαστε και αυτά που θα σας γράψω δεν σηκώνουν αμφισβήτηση. Στο Βόσπορο είχαν κουβέντα με έναν δημοσιογράφο στενό φίλο του Πατριαρχείου που δεν του λείπει το μπόι. Πρότειναν στον Παναγιώτατο να αναλάβει το Γραφείο Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Μεγάλη τιμή για τον δημοσιογράφο, μικρή η τιμή του μισθού που του έγινε από το Φανάρι. Δεν τα βρήκαν (ακόμη) οι δύο πλευρές στο μισθό γιατί ο Πατριάρχης πρότεινε αμοιβή περίπου το ποσό των οκτακοσίων ευρώ το μήνα.

Ο δημοσιογράφος φέρεται να είπε «δε βγαίνω με τόσα». Η αντιπρόταση του Πατριάρχη ήταν απλή και πατριαρχική: «χειροτονήσου να μένεις εδώ μέσα να μην έχεις έξοδα». Ο δημοσιογράφος σταυροκοπήθηκε, είπε το αμήν τρεις φορές και το σκέφτεται!

2) Τον Θεό τους δεν είχαν δύο κληρικοί σε υποδοχή Εικόνας στο Περιστέρι, οι οποίοι σε φωτογραφία που μας απέστειλε αναγνώστης, κρατάνε και οι δύο μπαστούνι και ο Μητροπολίτης δεν είχε τίποτα στα χέρια του!

Δεν υπάρχει κανένας να βάλει ένα τέλος σ΄ αυτή την κατάσταση; Άγιε Πτολεμαϊδος ξέρουμε ότι διακρίνεστε για την ευγένεια σας, αλλά το μπαστούνι είναι για εσάς όχι για τους ιερείς!

3) Αρχιμανδρίτη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών είδαμε να βγαίνει από την οδό Μητροπόλεως 1, εκεί δεν είναι το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού παιδείας κ. Φίλη;; Εκτός αν ήταν σύμπτωση….

4) Ποιος γνωστός Μητροπολίτης, ονειρεύεται να κατακτήσει τη Μεγάλη Βρετανία μετά το Brexit και να γίνει Θυατείρων; Κρατήστε το, γιατί θα επανέλθουμε!

5) Τα μίλια με τη σέσουλα τρώει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος παρά τα χρόνια του.  Από τη μία άκρη της αμερικανικής ηπείρου στην άλλη ταξιδεύει συνεχώς και τα κουράγια του δεν τα έχουμε ούτε εμείς οι νεότεροι.

Αυτά να τα βλέπουν οι επίδοξοι διάδοχοί του! Βλέπω τον Δημήτριο να τους λέει για πολλά χρόνια ακόμη «ο ρεβουάρ» και αναμείνατε στο ακουστικό σας...

Εμφανίσεις: 303555
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο