Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017

kyra sarakosti

Ένα μήνα λειτουργίας έκλεισε η στήλη «Το Αλάθητο» του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr και ήδη έχει χιλιάδες, μόνιμους, φανατικούς αναγνώστες.

Αν και η εν λόγω στήλη βρίσκεται ακόμα σε πιλοτικό στάδιο, έφερε στην επιφάνεια πολλές αποκαλύψεις και πληροφορίες με σκοπό πάντοτε την επίλυσή τους.

Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες σοβαρών καταγγελιών (με στοιχεία) για διάφορα ζητήματα που γίνονται εντός και εκτός των κόλπων της Εκκλησίας.

Εμείς παρότι δεν έχουμε το αλάθητο, θα συνεχίσουμε απτόητοι να καταγράφουμε ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ και θα παραμένουμε πιστοί στον πρωταρχικό σκοπό μας: Πιστή και έγκυρη ενημέρωση!!!Καλή Σαρακοστή.

"πλάγιος του πέμπτου"

1) Σεργιανίζουν οι μεταθετομανείς Μητροπολίτες στην Μακεδονία προσπαθώντας να δημιουργήσουν συμμαχίες για το μέλλον τους! Προσοχή Άγιοι Πατέρες μην σας έλθει το Άγιο Πνεύμα από τον Πηνειό και κάτω...

2) Τελικά βλέπω να έρχεται θύελλα που θα σαρώσει αρκετές θέσεις εντός του 2017! Ποιοι θα είναι οι ευλογημένοι, άγνωστο! Δεύτε προς με πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι λέει ο Αρχιεπίσκοπος...εξάλλου εκείνος ξέρει το πότε και ποιον θα βάλει στην ενορχήστρωση των μελλόντων συμβαίνειν! Πλησιάζει η ώρα του μέλλοντος Αντιπροέδρου...

3) Ένας rising star φαίνεται από την δυτική πλευρά της Ιασίου να ξεπροβάλλει! Ήδη ετοιμάζεται...συνολάκι υψηλής ραπτικής και καπελάκι κεντητό! Κάνε λίγη υπομονή πάτερ μου, και μην λες δεξιά και αριστερά ότι ο Αρχιεπίσκοπος με ετοιμάζει τον Οκτώβριο.. Σου θυμίζουμε την γνωστή παροιμία: όποιος βιάζεται, σκοντάφτει!!!

4) Έχει παραγίνει το κακό με Ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και Μητροπόλεων στα κοινωνικά δίκτυα... ευτυχώς που ο Σφακιανάκης αποστρατεύτηκε. Το τι βλέπουν τα μάτια μας δεν λέγεται, πραγματικά μόνο λύπη προκαλεί… Είδαμε Ιερέα από ιστορική κωμόπολη της νότιας Πελοποννήσου να ποζάρει στο φακό με ουίσκι και πούρο - είδαμε Ιερέα της Αρχιεπισκοπής με φόρμες σαν λαϊκός να ψήνει την τσικνοπέμπτη, ενώ σε άλλη φωτογραφία να κάνει πλάκα με το σάβανο - είδαμε ιερέα να δημοσιεύει φωτογραφία να φορά στο κεφάλι του πλαστική καρέκλα αντί για καλυμμαύχι… Άγιοι Αρχιερείς μας βλέπουν!

5) Αλλαγές ακούγονται στις Μητροπόλεις της Ευρώπης! Μετά και από το σχετικό δημοσίευμα σε έγκριτη εφημερίδα, οι "Πατριαρχικοί " ακονίζουν τα φαναριώτικα μαχαίρια τους! Όλοι οι υποψήφιοι προς ανύψωση έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους στο φαξ των Επισκοπών τους, ενώ οι μέλλοντες περιμένουν την ευεργετική κλήση στα κινητά τους! Σύντομα θα ασχοληθούμε με Πρωτοσυγκέλλους και Κληρικούς του εξωτερικού που με αρθράκια και εκδόσεις βιβλίων, προσπαθούν να καλοπιάσουν τον Οικουμενικό Πατριάρχη, μπας και φορέσουν την Αρχιερατική μίτρα…

Εμφανίσεις: 303152
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο