Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

mitra-1

"Πλάγιος του πέμπτου"


1) Σε σύγκρουση με την Εκκλησία δείχνει να πηγαίνει η Κυβέρνηση, η οποία εμμένει στην απόφαση της να αποσύρει από τα σχολεία τα παλιά βιβλία των Θρησκευτικών, διανέμοντας από τον Σεπτέμβριο την ύλη που προβλέπεται από τα νέα προγράμματα σπουδών. Παρά την αντικατάσταση του Νίκου Φίλη από τον Κώστα Γαβρόγλου, οι πολιτικές της κυβέρνησης στον συγκεκριμένο τομέα αλλά και σε κάποιους άλλους μένουν ίδιες...φαίνεται ότι οι υπουργοί παραμένουν προσκείμενοι στην οδό Δούκα Νεοφύτου! Πάντως αναμένουμε να δούμε εάν η Ιεραρχία θα σηκώσει το γάντι, που σημαίνει "ιερός πόλεμος" με την Κυβέρνηση ή απλά έχουν συμφωνηθεί πράγματα που τελικά δεν ξέρουμε.... Οψόμεθα!

2) Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα μηνυτήρια αναφορά κατά Μητροπολίτη Λεκανοπεδίου, αλλά και να τρέχει αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος του! Ο εν λόγω Μητροπολίτης πήρε τηλέφωνο σε γυναίκα με δύο παιδιά και ένα ακόμα να κυοφορείται, απειλώντας Θεούς και δαίμονες για τον πνευματικό τους πατέρα! Δεν θα γράψουμε τις 5 σελίδες της μήνυσης που διαβάσαμε και φρίξαμε, αλλά το μόνο που θα αναφέρουμε είναι ότι ο Μητροπολίτης απειλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε ότι έχει βάλει αστυνομικούς που παρακολουθούν το σπίτι της οικογενείας και όταν ξανάρθει στο σπίτι ο Γέροντάς τους, θα τον συλλάβει και θα τον βάλει φυλακή.. Ναι καλά ακούσατε, αυτά τα είπε Μητροπολίτης που φημίζεται για την Παύλεια Ιεραποστολική κατασκοπεία του!

3) Τελικά σε συγκεκριμένη Μητρόπολη όσα "χαστούκια" και αν φάνε ακόμη και από τα δικαστήρια, μυαλό δεν βάζουν! Μάλλον πρέπει να οδηγηθούν σε κάποια βραχονησίδα μαζί με τους γνωστούς μοναχούς καταληψίες! Αχτύπητο δίδυμο υπακοής! Τύφλα να έχουν οι Caribbean Pirates!

4) Θα το ξαναπούμε….Πρωτοσύγκελλοι και Γραμματείς αναζητούν ευκαιρία και σπεύδουν να υποβάλουν τα σέβη τους στον Άνακτα των Αθηνών! Φοβούνται μην τυχόν τους ξεχάσει...για να δούμε σε ποιον απ' όλους θα πέσει το τζόκερ!!! Πάντως ήδη έναν Πρωτοσύγκελλο τον ετοιμάζουν για Επίσκοπο πρώτα και μετά Μητροπολίτη, κάθε κίνηση πρέπει να είναι με χειρουργική ακρίβεια!

5) Τι γίνεται εκεί στην προσφυγική Ιερά Μητρόπολη των Αθηνών! Ο γνωστός Ηγούμενος ανά το πανελλήνιο, μήνα παρά μήνα, μεταφέρει σωρεία λειψάνων, λες και η Μητρόπολη έχει γίνει Μετόχι του! Μάλλον γίνεται καλό κομπόδεμα για τον Προφήτη…δεν εξηγείται αλλιώς!

Εμφανίσεις: 302368
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο