Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017

aimilios stagon 1

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Τις πρώτες δηλώσεις του μετά την χειροτονία του έδωσε στον φακό της Romfea.gr o νέος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

''Δοξάζω τον Θεό και την Υπεραγία Θεοτόκο που με αξίωσε αυτής της χάριτος της αρχιερωσύνης. Αισθάνομαι ευλογημένος όχι μία φορά, αλλά πολλές φορές γιατί με αξιώνει ο Θεός και η Παναγία να ποιμάνω μία Μητρόπολη ιστορική'' ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Θεόκλητος.

Σε άλλο σημείο ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε ότι δεν βλέπει την ώρα να μεταβεί στην Καλαμπάκα και να αγκαλιάσει τον ευλαβή κόσμο που είναι τόσο ανοιχτόκαρδοι και χαμογελαστοί.

''Επίσης να αναφέρω ότι τα Μετέωρα είναι το σημείο αναφοράς της Μητροπόλεως, είναι η δεύτερη μοναστική κοινότητα μετά το Άγιον Όρος και γι' αυτό αισθάνομαι ευλογημένος, και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις τα Ιερά Μετέωρα να παραμείνουν Ιερά'' - τόνισε ο νέος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Ακούστε τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου στην Romfea.gr:

Εμφανίσεις: 303019
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: