Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

polydroso

Για την Romfea.gr | Δήμητρα Παναγοπούλου


Στο Ευριπίδειο​​ θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 η επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια της Νεανικής Εστίας Πολυδρόσου με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από την ενορία του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προϊστάμενου του Ιερού Ναού π. Λάμπρου Ανδρεάκη και του Δημάρχου Χαλανδρίου κ. Σίμου Ρούσσου.

Τραγούδια για την ξενιτιά, την ορφάνια, την πίκρα και την αγάπη απέδωσε η Παιδική χορωδία Νεανικής Εστίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου υπό τη διεύθυνση της δασκάλας μουσικής Ελένης Ψαρογιώργου και η χορωδία της ενορίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου «ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» υπό τη διεύθυνση του π. Λάμπρου Ανδρεάκη.

Με χορούς της Ηπείρου, της Μ. Ασίας, της Μακεδονίας, της Εύβοιας, της Θράκης και της Ορεινής Σερρών συμμετείχαν οι χορευτικές ομάδες: Λυκόβρυσης «ΑΝΕΜΩΝΕΣ», «ΠΕΡΠΕΡΟΥΝΑ», «ΦΑΡΟΣ» και Αγίου Αθανασίου Χαλανδρίου.

Στο τέλος της βραδιάς χορευτές, χορωδοί αλλά και το πλήθος το οποίο κατέκλυσε το θέατρο έγιναν μια παρέα χορεύοντας το Μακεδονικό τραγούδι «Μήλο μου κόκκινο».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 300692
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: