Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017

omsie 12

Για την Romfea.gr | Δήμητρα Παναγοπούλου


Με την τιμητική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 ετών από την εκδημία του Θρασύβουλου Στανίτσα, Άρχοντα Πρωτοψάλτη ΜΤΧΕ, συνεχίστηκε η 4η ημέρα του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Βυζαντινής Μουσικής «Βυζαντινές Γιορτές 2017», που συνδιοργανώνουν η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος (ΟΜΣΙΕ) με το Δήμο Περιστερίου στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΩΝ του οικείου Δήμου.

Στην σημερινή εκδήλωση βραβεύθηκαν οι συνεργάτες του αείμνηστου Πρωτοψάλτη, ο Άρχων Μουσικοδιδάσκαλος της ΜΤΧΕ κ. Δημοσθένης Παϊκόπουλος, ο Άρχων Υμνωδός της ΜΤΧΕ κ. Κωνσταντίνος Ζόππας, ο Πρωτοψάλτης κ. Νικόλαος Γιάννου, ο Πρωτοψάλτης κ. Ευάγγελος Μένεγας καθώς και ο Πρωτοψάλτης, καθηγητής του Ελληνικού Ωδείου, χοράρχης και διευθυντής της χορωδίας "Εργαστήρι Ψαλτικής" κ. Αθανάσιος Παϊβανας.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία «Εργαστήρι Ψαλτικής» υπό την Διεύθυνση του κ. Αθανασίου Παϊβανά.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από τον Κοσμήτορα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος, κ. Χαραλάμπη Συμεωνίδη.

Τέλος να σημειωθεί ότι αύριο Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, τελευταία μέρα του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Βυζαντινής μουσικής θα πραγματοποιηθεί συναυλία Βυζαντινής μουσικής με τη συμμετοχή του μικρού χορού της ΟΜΣΙΕ, υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Πρωτοψάλτου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής κ. Φωτίου Κετσετζή.

omsie 1

omsie 1

omsie 1

omsie 1

omsie 1

omsie 1

omsie 1

omsie 1

omsie 1

omsie 1

omsie 1

omsie 1

Εμφανίσεις: 301198
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: