Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017

paidiki xorodia 1

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 η πολύ αξιόλογη Παιδική Χορωδία Κερκύρας επισκέφθηκε τον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύκη Αθηνών, όπου και εκκλησιάσθηκε, για να γνωρίσει την επίσης ιστορική Ανδρική Πολυφωνική Χορωδία Ναού, καθώς και τον τόπο όπου έδρασε ο κατά το 1896 ιδρυτής της Θεμιστοκλής Πολυκράτης.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας η Παιδική Χορωδία Κερκύρας, υπό την Διευθύντριαν αυτής, κυρίαν Χριστίνα Καλλιαρίδου, απέδωσε μερικούς λειτουργικούς ύμνους, κατόπιν προτροπής του Διευθυντού της Χορωδίας του Ναού, κυρίου Νικολάου Βαλσάμου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο προϊστάμενος του Ναού, αρχιμανδρίτης Νικόλαος Ιωαννίδης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, διερμηνεύοντας τα αισθήματα του συνεφημερίου του πατρός Λουκά Ατίνα, των μελών του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, της Χορωδίας και του εκκλησιάσματος, συνεχάρη θερμότατα την Παιδική Χορωδία Κερκύρας και την Διευθύντριά της κ.Χριστίνα Καλλιαρίδου για τις κατανυκτικότατες ψαλμωδίες τους και για το γεγονός ότι επιτελούν έργον αγαθόν με το να υμνούν τον Κύριόν μας Ιησούν Χριστόν. Τους ευχήθηκε επίσης να έχουν καλή πρόοδο στην ζωή τους και να επισκεφθούν και πάλι τον Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύκη σε επόμενη έλευσή τους στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι η ως άνω Παιδική Χορωδία έδωσε άκρως επιτυχημένη Συναυλία μαζί με άλλες τρείς παιδικές Χορωδίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Εμφανίσεις: 301715
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: