Γράφτηκε από τον/την . Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017

idryma byz 35

Για τη Romfea.gr, Δήμητρα Παναγοπούλου


 Σε κλίμα κατάνυξης και προσευχής τελέστηκε σήμερα η μαθητική-υποδειγματική Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Σχολών Βυζαντινής Μουσικής των Ιερών Ναών Ζωοδόχου Πηγής οδού Ακαδημίας και Αγίου Δημητρίου Όπλων, ιερουργούντος του πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου και Γεν. Διευθυντού του Ιδρύματος, π. Ειρηναίου Νάκου μετά του Ιερολογιωτάτου διακόνου π. Νικολάου Βλαβιανού.

Τους Ύμνους απέδωσε χορός σπουδαστών και αποφοίτων υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Καθηγητου κ. Γεωργίου Δεμελή, πλαισιωμένου υπό του Διευθυντού της Σχολής του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Όπλων, π. Θεολόγου Γρύλλη και του καθηγητού κ. Απόστολου Ντέτσικα.


Τις εξηγήσεις περί της ιστορίας, τυπικού, και τελετουργικής της Προηγιασμένης Θ. Λειτουργίας έκανε ο Ελλογιμότατος Καθηγητής της Σχολής κ. Κοσμάς Γεωργίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 302500
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: