Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017

kifisia 2

Την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα, η ιστορική Ανδρική Πολυφωνική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρύκη Αθηνών, άγουσα αισίως το 121ο έτος ακαταπαύστου δράσεως και προσφοράς της στην Θεία Λατρεία και τον Πολιτισμό, πραγματοποίησε Συναυλία Εκκλησιαστικής Μουσικής εν όψει Πάσχα, στην Αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς "Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος" (Μυρσίνης και Διονύσου, Κηφισιά), υπό την διεύθυνσιν του Χοράρχου αυτής και πρωτοψάλτου του Ι.Ναού, κ.Νικολάου Βάλσαμου.

Η Συναυλία πραγματοποιήθηκε κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συλλόγου "Τροβαδούροι Κηφισιάς".

Να αναφερθεί ότι πλήθος φιλοχρίστων και φιλομούσων ακροατών κατέκλεισε την ως άνω αίθουσα εκδηλώσεων.

Εκ μέρους της τοπικής Εκκλησίας, παρέστη ο ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Αρχοντός, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτου κ.Κυρίλλου.

Παρέστησαν ακόμη και άλλοι εκπρόσωποι ΟΤΑ και λοιπών πολιτιστικών οργανισμών και σωματείων, καθώς και προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών."

kifisia 1

kifisia 1

kifisia 1

kifisia 1

kifisia 1

kifisia 1

kifisia 1

Εμφανίσεις: 301323
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: