Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

timisoaras

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Ένα βίντεο που θα κάνει κάθε καρδιά να ραγίσει, όπου ο Μητροπολίτης Τιμισοάρας Ιωάννης ζητάει τις προσευχές για την θεραπεία τριών κοριτσιών, όπου ένα από αυτά πάσχει από λευχαιμία.

"Βλέπετε, τιμούμε την σωστή στιγμή την εικόνα του Σωτήρος μας και της Θεοτόκου..και κοίταξα με δάκρυα στα μάτια αυτό το μικρό κοριτσάκι που πάσχει από λευχαιμία, και πρέπει σύντομα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση, και ο Θεός ευχόμαστε να γίνει με επιτυχία" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιώαννης.

Σε άλλο σημείο ο Σεβασμιώτατος τόνισε: "Το μικρό μας κοριτσάκι δεν μπόρεσε να φιλήσει την Υπεραγία Θεοτόκο επειδή έχει αυτή την μάσκα στο πρόσωπό της, αλλά πιστεύω ότι η Μητέρα του Θεού είναι εκείνη που την φίλησε στο μέτωπο."

"Μίλησα με τον γιατρό που είναι υπεύθυνος και τον ρώτησα αν μου επιτρέπεται να πάω να τα δω, να τα ευλογήσω και να τα σταυρώσω για την θεραπεία τους. Τότε σκέφτηκα τι δώρο να τους πάω, όμως επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν, αλλά ούτε φαγητό να τους πάω, σκέφτηκα να τους πάω τις προσευχές σας" υπογράμμισε σε άλλο σημείο ο Μητρπολίτης της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

Εμφανίσεις: 302079
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: