Γράφτηκε από τον/την . Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

roumania 1

Για την Romfea.gr - Δήμητρα Παναγοπούλου


Με μεγάλη θλίψη το Πατριαρχείο της Ρουμανίας πληροφορήθηκε για την απώλεια της ζωής των 43 και τον τραυματισμό πάνω από 100 Χριστιανών Κοπτών σε επιθέσεις στις κοπτικές εκκλησίες στην Τάντα και την Αλεξάνδρεια, από την τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Προσευχόμαστε ο Πανάγαθος θεός να δώσει δώσει ανάπαυση εν ειρήνη στις ψυχές των πιστών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της προσευχής την Κυριακή των Βαΐων, καθώς και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.

Σημειώνουμε με ανησυχία ότι όλο και περισσότεροι χριστιανοί σε διάφορα μέρη του κόσμου πέφτουν θύματα ακραίων εκδηλώσεων βίας και μίσους.

Με δεδομένο αυτό το πλαίσιο, οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι σε θέση να ζήσουν με ειρήνη και κοινωνική αρμονία, ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους.

Ο Θεός να φέρει την ειρήνη στις ψυχές εκείνων που ενοχλούνται από τη βία και το μίσος και να προστατεύσει το ιερό δώρο της ανθρώπινης ζωής.

Εμφανίσεις: 301116
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: