Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

caraiman-2

Πηγή: Romfea.gr


Αρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 23 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Καραϊμάν στην πόλη Μπουστένη της περιοχής Πράχοβα.

Στην Θεία Λειτουργία συλλειτούργησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος εν Ουγγαρία κ. Σιλουανός.

Να αναφερθεί ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ μετέφερε στην Ρουμανία τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Στεφάνου, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του προστάτου του Καθεδρικού Ναού του Βουκουρεστίου.

Ο Μητροπολίτης Γαβριήλ και τα μέλη της συνοδείας τις ημέρες αυτές θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε διάφορα προσκυνήματα και τόπους λατρείας της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Μετά το πέρας της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας ο Ηγούμενος της Μονής ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο και την συνοδεία του στους χώρους της Μονής, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε κέρασμα και μοναστική τράπεζα.

caraiman-1

caraiman-3

Εμφανίσεις: 301810
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: