Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

onoufrios1

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Την έντονη αντίδραση του Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Ονουφρίου, προκάλεσε η άδεια για διοργάνωση παρέλασης υπερηφανείας στο Κιέβο.

Ο κ. Ονούφριος επισκέφθηκε το γραφείο του Δημάρχου Κιέβου για εκφράσει από κοντά την ενόχλησή του, αλλά και να ζητήσει να μην δοθεί άδεια για τέτοιες διοργανώσεις που προωθούν τον Σοδομισμό.

"Οι Χριστιανοί πρέπει ρητά και κατηγορηματικά να είναι ενάντια στην προπαγάνδα της αμαρτίας, αλλά και της παραμέλησης των χριστιανικών αρετών. Η παρέλαση υπερηφανείας προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη στην ηθική και ψυχική υγεία των νέων και των παιδιών" - ανέφερε σε δηλώσεις του Μητροπολίτης Ονούφριος.

Επίσης ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ουκρανίας ανέφερε: "Οι διοργανωτές τέτοιων παρελάσεων δεν έχουν κανένα ηθικό δικαίωμα να επιβάλουν την κοσμοθεωρία τους σε κανέναν. Ο λαός της Ουκρανίας έζησε για αιώνες με τους κανόνες της χριστιανικής ηθικής, τις παραδόσεις, και τις οικογενειακές αξίες που αποτελούν τα θεμέλια μια υγιούς κοινωνίας και ενός ισχυρού κράτους."

"Τέτοιες παρελάσεις και πορείες είναι για την προώθηση της αμαρτωλής ζωής, το Ευαγγέλιο όμως προειδοποιεί την τιμωρία του Θεού, και σε αυτόν τον αιώνα και στον μέλλοντα" - πρόσθεσε κλείνοντας ο Μητροπολίτης Ονούφριος.

Εμφανίσεις: 301309
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: