Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017

metro mosxas

Για την Romfea.gr | Αθανάσιος Θανόπουλος


Τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους συγγενείς και τους οικείους των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος.

''Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία καταδικάζει την επίθεση κατά αμάχων και καλεί την κοινωνία της Αγίας Πετρούπολης να σταθεί ενάντια στη βία'' δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας.

Επίσης κ. Κύριλλος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια προς τον Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης κ. Γκεόργκι Πολτάφτσενκο και προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Αγίας Πετρούπολης και Λάτογκα κ. Βαρσανούφιο.

Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας κάλεσε τους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως να παρέχουν κάθε δυνατή στήριξη, πνευματική και υλική σε όσους επλήγησαν από την επίθεση.

Τέλος ο κ. Κύριλλος συνεχάρη τους ιατρούς, την αστυνομία και όλους όσους συνέβαλαν για να ξεπεραστούν οι συνέπειες της βομβιστικής επίθεσης, ενώ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και τέλεσε τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών των κεκοιμημένων.

Εμφανίσεις: 301750
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: