Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017

111030

Πηγή: Romfea.gr


"Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία αντιτίθεται στις νεο-παγανιστικές αιρέσεις και λατρείες, και θεωρεί ότι αυτά τα φαινόμενα θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την οικογενειακή ζωή και τον ψυχισμό του ανθρώπου " - δήλωσε ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι "εμείς δεν έχουμε οποιοδήποτε διάλογο με αιρέσεις του λεγόμενου νεοπαγανισμού, οι οποίες έχουν δημιουργήσει τεράστια ζημιά στον κόσμο."

"Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που υπήρξαν θύματα των αιρέσεων, και βλέπουμε με τα μάτια μας, πως οι αιρέσεις στρεβλώνουν την ψυχή του ανθρώπου. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο φαινόμενο και κανείς δεν πρέπει να το βλέπει με ελαφρότητα και χωρίς προσοχή" πρόσθεσε ο κ. Ιλαρίωνας.

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης της Ρωσικής Εκκλησίας, υπογράμμισε ότι "το φαινόμενο του νεοπαγανισμού δεν πρέπει να αγνοηθεί, διότι σε αναπτυγμένες χώρες εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς."

Εμφανίσεις: 302053
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: