Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

patriarxis georgias

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


''Το Ισλάμ δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία και είναι λάθος να χρεώνουμε σε μία θρησκεία την ανθρώπινη διαστροφή'', ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας Β'.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας εξέφρασε την θλίψη του για τα θύματα των επιθέσεων στο Παρίσι στο κυριακάτικο κήρυγμά του κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό στην Τιφλίδα.

''Το κακό συχνά εκδηλώνεται με την ανθρώπινη σκληρότητα. Εκδηλώθηκε και στο Παρίσι τις προηγούμενες ημέρες και αισθανόμαστε την θλίψη και τον πόνο του γαλλικού λαού και προσευχόμαστε για την ανάπαυση των ψυχών των θυμάτων'', τόνισε ο Πατριάρχης Γεωργίας.

''Εκείνοι που συνδέουν την τρομοκρατία με το Ισλάμ κάνουν λάθος, καθώς καμία θρησκεία δεν προωθεί την βία'', συμπλήρωσε ο κ. Ηλίας Β'.

''Ζούμε σε μία εποχή όπου το κακό και το καλό μάχονται μεταξύ τους. Αυτό συνέβαινε πάντοτε αλλά η μάχη αυτή έχει δυναμώσει ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία'', υπογράμμισε κλείνοντας ο Πατριάρχης Γεωργίας'.

Εμφανίσεις: 302029
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: