Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

georgias hlias

Πηγή: Romfea.gr


''Σκεφτόμαστε πολύ την αγάπη, μιλάμε πολύ για την αγάπη, αλλά δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς τι είναι η αγάπη'' ανέφερε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του ο Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας Β' σήμερα, Κυριακή 16 Ιουλίου από τον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Γκερκέτι όπου τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

''Αγάπη είναι η ζωή για τους άλλους. Κάποιοι ζούνε για τον εαυτό τους, άλλοι ζουν για την οικογένειά τους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι ζουν όχι για τον εαυτό τους αλλά ζουν για να υπηρετούν τον πλησίον τους'' τόνισε σε άλλο σημείο ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας.

Κλείνοντας ο Πατριάρχης Γεωργίας υπογράμμισε: ''Σε αυτούς τους ανθρώπους, που ζουν για να υπηρετούν τον πλησίον τους, ο Θεός τους χαριτώνει και τους ανταμείβει σε αυτή την ζωή αλλά και μετά θάνατον. Γι' αυτό σας λέω για να είστε ευτυχισμένοι και σε αυτή την ζωή αλλά και μετά θάνατον να αγαπάτε τον πλησίον σας''.

Εμφανίσεις: 301877
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: