Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Ο Διάκονος Γεώργιος Μαμαλάντζε, που κατηγορείτε για απόπειρα δηλητηριάσης του Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλία Β΄, σταμάτησε σύμφωνα με πληροφορίες την απεργία πείνας.

Να αναφερθεί ότι ο κατηγορούμενος στις 4 Απριλίου αρνήθηκε το φαγητό και αποφάσισε να προβεί σε απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος έτσι για την προσωρινή "φυλάκιση" του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο π. Γεώργιος ζητά συνάντηση με τον Πατριάρχη Ηλία, και τα Μέλη της Συνόδου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Γεωργίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πάντως, η υγεία του κατηγορούμενου κληρικού μετά την απεργία πείνας επιδεινώθηκε ραγδαία, αφού αντιμετωπίζει και σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά.

Πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι ο Διάκονος σταμάτησε την απεργία πείνας μετά από αίτημα των γιατρών, οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι θα προσπαθήσουν να τον φέρουν σε επικοινωνία με ανθρώπους του Πατριαρχείου.

Ο Διάκονος βρίσκεται υπό κράτηση από τις 10 Φεβρουαρίου, όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Τιφλίδας, όπου επρόκειτο να πετάξει για Γερμανία.

Σύμφωνα με τους Εισαγγελείς, στις αποσκευές του Διακόνου βρέθηκε κυανιούχο νάτριο, ενώ στο διαμέρισμά του δύο όπλα και μερικά φυσίγγια.

Τέλος να αναφερθεί ότι ο π. Γεώργιος Μαμαλάντζε, από την πρώτη στιγμή αρνείται όλες τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για σκευωρία.

Εμφανίσεις: 302369
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: