Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017

mamalantze

Με την κατηγορία για απόπειρα δηλητηρίασης - δολοφονίας του Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλίας, βρίσκεται ακόμη υπό κράτηση ο διάκονος π. Γεώργιος Μαμαλάντζε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες π. Γεώργιος μέχρι σήμερα αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές, ενώ σήμερα καταράστηκε τις υπηρεσίες επιβολής νόμου.

"Συνεχίζουμε την εξέταση του π. Γεωργίου για την κατηγορία της απόπειρας δηλητηρίασης του Πατριάρχη, αλλά σήμερα μέσω του δικηγόρου του, λάβαμε ένα σημείωμα το οποίο έλεγε ότι έχουμε την κατάρα του" - δήλωσε ένας εκ των Εισαγγελέων της υπόθεσης.

Πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι στο σημείωμα ο π. Γεώργιος, ανέφερε ότι "αν είχα κυάνιο, και θα ήθελα να δηλητηριάσω τον Πατριάρχη η άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος της Εκκλησίας, να πέσει κατάρα στους απογόνους μου, αν όχι να πέσει η κατάρα σε εσάς και τους απογόνους σας".

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες απολύθηκε και ο προσωπικός σωματοφύλακας Σόσω Οκχανασβίλι, ο οποίος δεν θα άφηνε λεπτό από τα μάτια του τον Πατριάρχη Γεωργία.

Εμφανίσεις: 302762
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: