Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

podosfairo gouinea 5

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιουνίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Γεώργιος παρακολούθησε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, όπου συμετείχε η ποδοσφαιρική ομάδα νέων της Ορθόδοξης Ακαδημίας Φιλίας Ελλάδας Γουινέας. Η ομάδα της ακδημίας διέπρεψε με σκορ 7 - 1.

Μετά το πέρας του αγώνα ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους νέους, τον προπονητή και τους συνεργάτες του και ευχήθηκε πάντα να έχουν επιτυχίες, τονίζοντας μεταξύ άλλων πόσο σημαντικό είναι οι νέοι να αφιερώνουν τον ελέυθερο χρόνο τους για να αθλούνται και υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις για να αδελφοποιηθεί η ομάδα της Ακαδημίας με αντίστοιχες ομάδες στην Ελλάδα και στην Κύπρο, να εξασφαλίσει υλική βοήθεια από Ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες και τέλος ευχήθηκε σύντομα να βρεθεί ποδοσφαιρικός παράγοντας που να επισκεφθεί την Ακαδημία και να αναγνωρίσει τα πραγματικά ταλέντα της ομάδας και να τα βοηθήσει να διαπρέψουν σε “υγιή” ποδοσφαιρικά περιβάλλοντα.

Στην συνέχεια πρόσφερε σε όλους τους παίχτες της ομάδας ποδοσφαιρικά παπούτσια και αθλητικές στολές.

Η ομάδα των νέων αυτές τις ημέρες φιλοξενείται και προπονείται στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Γουινέας με την στήριξη της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.

Ο Γέροντας Εφραίμ μετά από σχετική ενημέρωση που είχε από τον Σεβασμιώτατο τον Απρίλιο που επισκέφθηκε ως προσκυνητής την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, συγκινήθηκε από την προσπάθεια των νέων και ανέλαβε την κάλυψη των μηνιαίων λειτουργικών εξόδων της Ακαδημίας στην οποία σήμερα προπονούνται 300 νέοι ηλικίας 15 και 16 ετών εκ των οποίων αρκετοί έχουν χάσει τους γονείς τους από την θανατηφόρα επιδημία του έμπολα.

Την φετινή χρονιά η ομάδα της Ακαδημίας κέρδισε όλους τους αγώνες στους οποίους αγωνίστηκε.

Τέλος είναι απαραίτητη η αγορά μικρού λεωφορείου για της μετακινήσεις των νέων, και προσευχόμαστε ο Θεός να βοηθήσει να βρέθει δωρητής!!

podosfairo gouinea 1

podosfairo gouinea 1

podosfairo gouinea 1

podosfairo gouinea 1

podosfairo gouinea 1

Εμφανίσεις: 260252
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: