Γράφτηκε από τον/την Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

sina alexandreias 1

Την 14η Φεβρουαρίου ε.έ., η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β΄, συνοδευόμενος από τον Πατριαρχικό Επίτροπο Καΐρου, Σεβασμ. Μητροπολίτη Μέμφιδος κ.Νικόδημο, επισκέφθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο «Αλ Γκαλά» όπου νοσηλεύεται, τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης, Θεοβαδίστου Όρους Σινά, Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ.Δαμιανό, προκειμένου να εκφράσει εκ του σύννεγυς, ευχές για γρήγορη ανάρρωση, αποκατάσταση της υγείας και επιστροφής στα καθήκοντά του.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο νοσηλευτικό ίδρυμα, συναντήθηκε με τον διοικητή του, Εντιμ. Στρατηγό κ. Μπάχα, ο οποίος είναι και ο επιβλέπων όλων των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αιγύπτου.

Ο Μακαριώτατος, στο πρόσωπο του κ.Διοικητού, ευχαρίστησε τον Εξοχ. Πρόεδρο της Αιγύπτου κ.Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι για το αμέριστο ενδιαφέρον του, καθώς και όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στη δοκιμασία του Σεβασμ. κ.Δαμιανού.

Εμφανίσεις: 71971
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: