Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

katagas agiasmos 38

Η Ιερά Μητρόπολη Κατάγκας εν τη διακονία της προσπαθεί να ευαγγελίζεται τον Λόγου του Θεού στις πόλεις και χωρία, σε απλούς και αγωνιζομένους πιστούς και εις όλους όσοι δέχονται και ασπάζονται την ορθή πίστη της Εκκλησίας μας.

Έστι λοιπόν ευρίσκεται άλλοτε κοντά στη μαθητιώσα νεολαία και άλλοτε σ'αυτούς που πλέον ενστερνίσθηκαν και αποδέχθηκαν την ορθή πίστη και αγωνίζονται τον αγώνα τον καλόν και άγιον.

Την Παρασκευή ο Σεβ. Μητροπολίτης Κατάγκας κ. Μελέτιος τέλεσε τον αγιασμόν εις το Σχολείο της ενορίας του Αγίου Ανδρέου Λουαλάμπα και εμοίρασε σχολικά είδη εις τους μαθητάς και τους ηυχήθηκε καλή χρονιά και ευλογημένη.

Το απόγευμα εις τον Καθεδρικό Ναό του Λουμπουμπάσι ετέλεσε τον Εσπερινό και το πρωί ελειτούργησε με τα των Ιθαγενών ιερέων και διακόνων, παρουσία πολλών Ελλήνων.

Την Δευτέρα το πρωί ευρέθη εις την Ελληνική Κοινότητα όπου και εδώ ετέλεσε τον αγιασμόν και απηύθυνε λόγους πατρικούς και συμβουλευτικούς στα Ελληνόπουλα και Αφρικανόπουλα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 300564
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: