Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 09/07 00:47

0kliniki-18

ROMFEA.GR | Το Σάββατο 5 Ιουλίου, ημέρα της εορτής του Αγίου Ανδρέου του Κρήτης τελέστηκε συλλείτουργο στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στον FUNCU AUME παρουσία των τοπικών αρχών και του πιστού λαού της τοπικής Εκκλησίας.

Να αναφερθεί ότι τον δεξιό χορό κατά τη διάρκεια της Θείας Λείτουργίας, πλαισίωνε ομάδα νέων Ιεροψαλτών από το Κολουέζι.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος κ. Μελέτιος και οι πιστοί μετέβησαν στην Κλινική που βρίσκεται πλησίον της Εκκλησίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία δέκα χρόνια η μικρή κωμόπολη του FUNGURUME από 20.000 χιλιάδες που αριθμούσε, σήμερα λόγω των πολλών εκρήξεων ορυχείων που γίνεται στην γύρω περιοχή, έφθασε να απαριθμεί όπως αναφέρει ο υπεύθυνος του Δημαρχείου 187.000 χιλιάδες.

Εκεί ο Μητροπολίτης Κατάγκας τέλεσε αγιασμό και ανέγνωσε ειδική ευχή για την θεραπεία των νοσηλευομένων.

Αμέσως μέτα ο Σεβασμιώτατος ως υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας μίλησε καταλλήλως, καθώς και ο διοικητικός αρμόδιος της πόλεως.

Στην ομιλία του ο γιατρός και υπεύθυνος της περιοχής συμβούλευσε τους παρισταμένους να μη πηγαίνουν στους μάγους, πέρνωντας αφορμή από τον Σεβασμιώτατο που αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, ούτε να λαμβάνουν από μόνοι τους φάρμακα και ακολουθούν κατά το δοκούν την εκτέλεση της συνταγής, με αφορμή να πεθάνουν χωρίς αιτία πάρα πολλοί.

Ακόμη τόνισαν ότι ο Άγιος Παντελεήμων ήταν γιατρός και θεράπευε με την προσευχή του τους ανθρώπους και κατόπιν τους έδινε και κάποια φάρμακα, αυτός ο άγιος είναι προστάτης και βοηθός αυτής της νοσηλευτικής μονάδος.

0kliniki-1

0kliniki-2

0kliniki-3

0kliniki-4

0kliniki-5

0kliniki-6

0kliniki-7

0kliniki-8

0kliniki-9

0kliniki-10

0kliniki-11

0kliniki-12

0kliniki-13

0kliniki-14

0kliniki-15

0kliniki-16

0kliniki-17

Εμφανίσεις: 168280
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: