Γράφτηκε από τον/την . Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

kolouezi 8

Βάσει του προγράμματος ως πνευματικός και Επίσκοπος της αχανούς περιοχής κινείται ο Σεβ. Μητροπολίτης Κατάγκας κ. Μελέτιος.

Την Κυριακή το απόγευμα στον Ι. Ναό του Αγίου Γεωργίου, την Δευτέρα απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Τσιαμουντέτντε όπου συνέρευσαν αρκετοί χριστιανοί κάθε ηλικίας και με ευλάβεια παρακολούθησαν και έψαλλαν στα Σουαχίλι την Παράκληση της Παναγίας μας.

Μετά την Παράκληση όλοι πέρασαν από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας και την ασπόσθηκαν με ευλάβεια και συγκίνηση που τους αξίωσε και φέτος να ψάλλουν όλοι μαζί τους ωραίους αυτούς ύμνους της Παναγίας μας.

Καθημερινά τελούνται θείες λειτουργίες και προσέρχονται εις το μυστήριο της ζωής αφού πρώτα περάσουν και καθαρίσουν το ένδυμα της ψυχής των από κάθε αμαρτία.

Ακόμη πολλοί τους κατέχουν πολλά ερωτήματα για την Παναγία μας, και φυσικό είναι, αφού οι Προτεστάντες κατακλύσανε κάθε γωνία με βλάσθημες θεωρίες, και ευτυχώς που παρακάμπτονται άλλοτε με ευκολία και άλλοτε μετ’ εμποδίων.

Η Παναγία Βοηθός και Σκέπη όλων μας.

kolouezi 1

kolouezi 1

kolouezi 1

kolouezi 1

kolouezi 1

kolouezi 1

kolouezi 1

kolouezi 1

Εμφανίσεις: 298462
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: