Γράφτηκε από τον/την Εκ του Γραφείου Τύπου. Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

agape 2

Αντιπροσωπεία στελεχών του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού “AGAPE” δέχθηκε χθες, Τρίτη, σε ακρόαση ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Την Αντιπροσωπεία παρουσίασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας Πολύκαρπος.

Εκ μέρους της Αντιπροσωπείας μίλησαν ο Ισπανικής καταγωγής κ.Javier Garcia, Γεν. Διευθυντής του Ανθρωπιστικού Οργανισμού “AGAPE EUROPE”, και ο κ.Εμμανουήλ Τουφεξής, Διευθυντής του ελληνικού παραρτήματός του, “AGAPE HELLAS”.

Τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη του Διεθνούς Οργανισμού, που εκπροσωπείται σε περισσότερες από 200 χώρες, εξέφρασαν τον σεβασμό τους προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο και παρουσίασαν τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούνται.

Στην Αντιπροσωπεία συμμετείχαν επίσης οι κκ Erick Schenkel, Steve Volker, Ernie Mansi, Curt Hensley και Scott Stober καθώς και οι κυρίες Αντιγόνη Παιονίδου και Νεκταρία Καρατσόρη.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού για τη διακονία του Οικουμενικού Πατριαρχείου και αναφέρθηκε σε κάποιες από τις πρωτοβουλίες του όπως είναι αυτές που σχετίζονται με την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της Δημιουργίας του Θεού, καθώς και με τον διαχριστιανικό διάλογο.

Φωτογραφίες: Nίκος Μαγγίνας | Οικουμενικό Πατριαρχείο

agape 1

Εμφανίσεις: 300311
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: