Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

oxi australia 2

Μέσα σε ατμόσφαιρα πατριωτικού ενθουσιασμού εορτάσθηκε η Επέτειος του Όχι στον Προφήτη Ηλία στην Αδελαίδα.

Πλήθος κόσμου κατέκλεισε τον ιερό Ναό, όπου με συγκίνηση παρηκολούθησε την Δοξολογία για την Επέτειο του ηρωικού Όχι, μαζί με τα παιδιά των σχολείων.

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας, μαθητές/τριες τού Δημοτικού και του Γυμνασίου, παρήλασαν υπό την κρούση στρατιωτικού εμβατηρίου στο ευρύχωρο προαύλιο του ιερού Ναού, μπροστά απο τό πλήθος όπου κατασυγκινημένοι χειροκρότησαν.

Στην συνέχεια τα παιδιά παρακάθησαν σε μεσημεριανό φαγητό στην αίθουσα της Κοινότητος- Ενορίας, όπου στο τέλος, παρουσίασαν μια θαυμάσια γιορτή με τους εθνικούς ύμνους, πατριωτικά εμβατήρια, ομιλίες, ποιήματα, τραγούδια και ελληνικούς λεβέντικους χορούς.

Η Διευθύντρια των σχολείων κ. Αλέκα Παπακώστα με την βοήθεια του διδασκαλικού προσωπικού, άγγιξε τις καρδιές πάντων των παρευρισκομένων, με την άρτια οργάνωση της γιορτής.

Τέλος ο ιερατικώς προϊστάμενος π. Σταύρος Ψαρομμάτης έκλεισε την εκδήλωση, συγχαίροντας μαθητές και μαθήτριες, την Διευθύντρια κ. Παπακώστα, τον συντονιστή κ. Αχιλλέα Μόρια, το διδασκαλικό προσωπικό, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Φιλοπτώχου, ιδιεταίρως δε συνεχάρει όλα τα μέλη του διδασκαλικού προσωπικού και τους γονείς για την ενεργόν προσφορά τους στην πρόοδο των ελληνικών σχολείων.

oxi australia 1

oxi australia 1

oxi australia 1

oxi australia 1

oxi australia 1

oxi australia 1

oxi australia 1

oxi australia 1

Εμφανίσεις: 300516
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: