Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 11/10 23:46

kritis agiasmos-1

Τον Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και των δραστηριοτήτων της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου τέλεσε σήμερα 11 Οκτωβρίου 2015 και περί ώρας 11:30 ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ.Ειρηναίος.

Πλήθος κόσμου κατέκλησε την αίθουσα διαλέξεων του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης συνεχάρει τους εφημερίους Πρωτοπρεσβύτερο Στυλιανό Χαραλαμπάκη και Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Νικολάου για το πολύ όμορφο και σημαντικό αυτό έργο προσφοράς τόσο για την εκκλησία όσο και για τον τόπο μας ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας.

Ένα έργο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου που λειτουργεί εντελώς εθελοντικά και εντελώς δωρεάν για τέταρτη συνεχή χρονιά. Και αυτό οφείλεται βέβαια στην προσφορά με πολύ αγάπη τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των υπευθύνων όλων των δραστηριοτήτων.

Στη συνέχεια οι Εφημέριοι έδωσαν το αναλυτικό πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και των δραστηριοτήτων για την περίοδο 2015_2016 και ευχήθηκαν σε όλους καλή και ευλογημένη χρόνια με υγεία και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά.

kritis agiasmos-2

Εμφανίσεις: 300249
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: