Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

kid1

Την Ακολουθία του Αγιασμού σε σχολεία και εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεως τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος σε κάθε σχολείο μίλησε στα παιδιά ως πνευματικός πατέρας τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στους γονείς μας οφείλουμε το ζην και στους διδασκάλους μας το ευ ζην.

Εύχομαι όπως σας βλέπω σήμερα με το χαμόγελο της χαράς και της όρεξης να είστε έτσι με την ίδια όρεξη και αισιοδοξία όλη την σχολική χρονιά.

Εύχομαι να είστε ευλογημένα και να ξεπεράσετε στη γνώση και στη σοφία όλους εμάς και να επιτύχετε πολλά περισσότερα από όσα έχουμε επιτύχει εμείς.

Στην πρώτη φωτογραφία από την τέλεση του Αγιασμού στο 6ο Γυμνασίου Χανίων, της περιοχής Λενταριανών συμπροσευχούμενου του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, του διακόνου π. Δημητρίου Δερμιτζάκη και παρόντων του Αντιπεριφερειάρχου Χανίων κ. Απόστολου Βουλγαράκη, του Αστυνομικού Διευθυντού Χανίων κ. Γεωργίου Λυμπινάκη, της Αντιδημάρχου Χανίων κ. Ελευθερίας Αλιφιεράκη, των Καθηγητών και της μαθητιώσης νεολαίας.

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες από τον Αγιασμό στα εκπαιδευτήρια Θεοδωροπούλου συμπροσευχουμένων του π. Αθανασίου Καψαλάκη, του διακόνου π. Ελευθερίου Ξεκουκουλωτάκη και παρόντων του κ. Κων/νου Θεοδωρόπουλου, των διδασκάλων και των σπουδαστών.

kid2

kid2

kid2

kid2

Εμφανίσεις: 300740
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: