Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

kievo 6

Γράφει ο Αθανάσιος Θανόπουλος για την Romfea.gr


Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μπορισπόλ κ. Αντώνιο είχε την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Κίεβο, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, Πρόεδρος της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας της Κρήτης.

Τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου συνόδευε ο Πρωτοπρ. της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης π. Αντώνιος Πατρικίου, ενώ στην συνάντηση συμμετείχε και ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων της Εκκλησίας της Ουκρανίας π. Νικόλαος Ντανιλιέβιτς.

Να αναφερθεί ότι οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα συνεργασίας μεταξύ των Ορθοδόξων Ακαδημιών του Κιέβου και της Κρήτης, και σημείωσαν την αναγκαιότητα προστασίας της κανονικής τάξης στην Εκκλησία.

Τέλος ο Μητροπολίτης Μπορισπόλ κ. Αντώνιος και ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας αναφέρθηκαν στην σημασία ανάπτυξης επαφών μεταξύ των Τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών, όπως επίσης και στην ανάγκη διατήρησης της ενότητας της Εκκλησίας.

kievo 1

kievo 1

kievo 1

kievo 1

kievo 1

kievo 1

Εμφανίσεις: 301484
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: