Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

taxidi 5

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατά το τελευταίο τριήμερο και εν όψει του Πάσχα, προχώρησε στην διανομή τσαντών αγάπης σε 1200 άτομα της Μητροπόλεως.

Οι τσάντες περιέχουν τρόφιμα όπως κρέας, κοτόπουλα, όσπρια, ζυμαρικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η βοήθεια αυτή προς τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, είναι ανεξάρτητη της καθημερινής παρέμβασης της Μητροπόλεως με την διανομή 1200 μερίδων φαγητού μέσω του συσσιτίου της αλλά και την συνεχή δράση της μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Η ευαισθησία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο αγώνας και η εργατικότητα των συνεργατών, του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, των κληρικών και λαϊκών, των εθελοντών και εθελοντριών, η στήριξη κάποιων ανθρώπων μας χάρισε την επιτυχία αυτού του ιδιότροπου ταξιδιού για τις ημέρες του Πάσχα!

Ευχαριστούμε θερμά: Την παγκρήτια ένωση Αμερικής και τους αδελφούς μας στο Σικάγο με πρώτη την κ. Άννα Γιανούλια! Τα ΣΥΝΚΑ Χανίων !

Την Συναιτεριστικη τράπεζα Χανίων! Την εταιρία MISKO και BARILLA! Την εταιρία 3άλφα! Τον κ. Κυριάκο Παπασηφάκη! Τον κ.Βασίλειο Αρχοντάκη!

Τον κ. Παύλο Χανιωτάκη! Τον κ.Ρειζάκη Κωνσταντίνο! Τον κ.Χρυσόστομο Ορφανουδάκη!

Χωρίς αυτά τα φιλάνθρωπα και φιλόπτωχα πρόσωπα το ταξίδι θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί! Τους πρέπει τιμή και αγάπη!

Καλό Πάσχα σε όλους! Κυρίως στα διαρκώς σταυρωμένα αδέλφια μας στα Χανιά!

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός εξέφρασε τέλος, και τις ολόθερμες πατρικές ευχαριστίες προς όλους συνέδραμαν για το ταξίδι αυτό της αγάπης, ευχόμενος στις οικογένειες, και στους αναγκεμένους αδελφούς που έλαβαν την ελάχιστη αυτή βοήθεια, αλλά και σε όλο το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως, Καλή Ανάσταση!

taxidi 1

taxidi 1

taxidi 1

taxidi 1

taxidi 1

taxidi 1

taxidi 1

Εμφανίσεις: 300510
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: