Γράφτηκε από τον/την . Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

kydonias-1

Στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού στο γραφικό Ακρωτήρι Χανίων, όπου βρίσκονται οι Τάφοι των Βενιζέλων, εορτάσθηκε η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού, την Κυριακή 19 Μαρτίου συλλειτουργούντων του Πρωτ. Αντωνίου Κουκουράκη και του οικείου Εφημερίου Πρωτ. Εμμανουήλ Μπιτζανάκη.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το ετήσιο Μνημόσυνο του Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου.

Εν συνεχεία τελέστηκε επιμνημόσυνος δέηση στους Τάφους των Βενιζέλων προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχούμενου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Β’ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Αμφιλοχίου Παπαγιαννάκη, του Πρωτ. Ευτυχίου Πετράκη και του Πρεσβ. Βασιλείου Κιάσσου.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων επίσης, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση, οι βουλευτές κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης , κ. Βάλια Βαγιωνάκη, κ. Βασίλειος Κεγκέρογλου και κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, ο Δημαρχος Ηρακλειου κ. Βασίλειος Λαμπρινός, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Προέδρος του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος» κ. Νικόλαος Παπαδάκης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, κ. Νικόλαος Καλογερής, η πολιτευτής της ΝΔ κ. Έλβη Στασσίνου, o πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ευτύχης Δαμιανάκης, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, φορέων, στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 301878
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: