Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

pirosvestiki

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού τελέσθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Μητροπόλεως το Σάββατο 17 Νοεμβρίου για την εορτή των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, Αγίων Ανανία, Αζαρία και Μισαήλ, που η Εκκλησία μας τιμά την ημέρα αυτή την μνήμη τους.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Αρχιερατική Δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχούμενων του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, του Πρωτ. Στυλιανού Θεοδωρογλάκη, του Πρωτ. Ευτυχίου Πετράκη, του διακόνου π. Ευαγγέλου Γενάρη, του Αντιπεριφερειάρχου Χανίων κ. Αποστόλου Βουλγαράκη, Αρχόντων του τόπου μας, Διοικητών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και προσωπικού των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας και ημερησία διαταγή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος ανέγνωσε αξιωματικός της Πυροσβεστικής.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε στο Νεώριο Μώρο εορταστική εκδήλωση για την εορτή της Πυροσβεστικής, η οποία ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Διοικητού Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Χανίων, κ. Δημοσθένους Μπουντουράκη.

Μετά τον χαιρετισμό, ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνό, επίδοσε στον Διοικητή ευαρέσκεια της Μητροπόλεως, για την προσφορά της Πυροσβεστικής στο κοινωνικό σύνολο, ευχόμενος του να συνεχίσει να διακονεί το κοινονικό σύνολλο για χρόνια πολλά και με την ίδια αυταπάρνηση.

Το βιογραφικό του Διοικητού ανέγνωσε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 300725
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: