Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

agia-marina2

Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε ο Άγιος Σπυρίδωνας στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχούμενων του οικείου Εφημερίου και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτ. Γεωργίου Περάκη, του Αρχιερατικού Επιτρόπου της 6ης Αρχιερατικής Περιφερείας Πρωτ. Γεωργίου Πετράκη, του Πρωτ. Εμμανουήλ Παπαδοκωνσταντάκη, του Πρωτ. Αντωνίου Κουκουράκη, του Πρωτ. Ελευθερίου Βομβολάκη, του Πρωτ. Αντωνίου Παπαδοκοκολάκη, του Πρωτ. Δημητρίου Παρασκάκη, του Πρεσβ. Στυλιανού Σταγάκη, του διακόνου π. Ευαγγέλου Γενάρη και πλήθους ευλαβών προσκυνητών.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην αγία και ηθική ζωή του Αγίου Σπυρίδωνος του Θαυματουργού.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη και συλλειτουργούντων του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτ. Γεωργίου Περάκη, του Αρχιερατικού Επιτρόπου της 6ης Αρχιερατικής Περιφερείας Πρωτ. Γεωργίου Πετράκη, του Πρωτ. Νικολάου Πατσουράκη, του Πρωτ. Ελευθερίου Βομβολάκη και του Πρεσβ. Στυλιανού Σταγάκη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ

agia-marina1

Εμφανίσεις: 301096
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: