Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

norwood 1

Με μεγαλοπρέπεια και εμφανή την συγκίνηση, εόρτασε η Νότια Αυστραλία τον ένδοξο Προφήτη Ηλία τον Θεσβίτη στον ομώνυμων του Ιερό Ναό στο Νόργουντ της Αδελαῒδος.

Από βραδύς με την λαμπρή χοροστασία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου και την συμμετοχή του Ιερού κλήρου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, ένιωσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι αναμεσά τους την ζωντανή παρουσία του πυρφόρου Προφήτου.

Η υπέροχη εκτέλεση των βυζαντινών ύμνων με τα ενθουσιώδη μηνύματα, από τούς νεαρούς ιεροψάλτες, ανέβασαν το εκκλησίασμα πνευματικά. Την επομένη, ανήμερα του Προφήτη Ηλία, ιερούργησε και ωμίλησε ο Θεοφιλέστατος επικαίρως και προέστει στην Λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου.

Στο τέλος ο Θεοφιλέστατος ευλόγησε την εόρτια τράπεζα στην αίθουσα του ενοριακού Κέντρου, και μετέφερε και πάλιν σε όλους τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανού.

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας κλήρος και λαός μετά των προσκεκλημένων αρχόντων της πόλεως παρεκάθησαν στην εόρτια τράπεζα που ετοίμασε η Φιλόπτωχος αδελφότητα της εορταζούσης ενορίας.

norwood 2

norwood 2

norwood 2

norwood 2

norwood 2

norwood 2

norwood 2

norwood 2

norwood 2

norwood 2

Εμφανίσεις: 300660
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: