Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

adelaida mirofores 1

Με μεγαλοπρέπεια ετελέσθη ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Μυροφόρων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Θεμπαρτον υπό τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Νικάνδρου συμπαραστατούμενος από τον Ιερό Κλήρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στην Αδελαΐδα.

Η λαμπρή παρουσία τμήματος της Προεδρικής Φρουράς της Ελλάδος στην Θεία Λειτουργία ενθουσίασε και συγκίνησε τα πλήθη των ευσεβών Ορθοδόξων Χριστιανών που κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και της Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε μεγάλο πανηγύρι πρός τιμήν του Αγίου Γεωργίου στον αύλιο χώρο του Ημερησίου Ελληνορθοδόξου Κολλεγίου «Άγιος Γεώργιος» της ομωνύμου Ενορίας/Κοινότητος, με την συμμετοχή, μεταξύ των άλλων, του Γενικού Προξένου της Ελλάδος του Αρχηγού της Αντιπολιτεύσεως, του Αντιπροσώπου του Πρωθυπουργού της Νοτίου Αυστραλίας, της καλλιτέχνης Φανής Διαμαντοπούλου , μουσικών συγκροτημάτων, πολλών εθελοντών ενοριτών και πλήθους κόσμου.

adelaida mirofores 2

adelaida mirofores 2

adelaida mirofores 2

adelaida mirofores 2

adelaida mirofores 2

adelaida mirofores 2

adelaida mirofores 2

Εμφανίσεις: 302474
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: