Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

norwood 4

Ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας εορτάστηκε εφέτος με ιδιαιτέρα τιμή στην Κοινότητα-Ενορία του Προφήτη Ηλία Νόργουντ.

Ο Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Σταύρος Ψαρομμάτης βοηθούμενος υπό του Διακόνου π. Γκόραν Μίλορατ ετέλεσε την περιφορά των Ιερών εικόνων γύρωθεν του Ιερού Ναού.

Στην Θεία Λειτουργία και την λιτάνευση των Ιερών εικόνων, παράλληλα μετά των πιστών ενοριτών, παρέστησαν ο Εντιμότατος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Αδελαῒδα κ. Ανδρέας Γούρας μετά της οικογενείας του, ο Έκδικος Άρχοντας του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ιωάννης Κιοσόγλου μετά της συζύγου του, ο Δημαρχιακός Σύμβουλος το Γουέστ Τόρρενς κ. Γεώργιος Δημητρίου μετά της συζύγου του, και άλλοι επίσημοι.

Στο τέλος της περιφοράς των Ιερών εικόνων, έλαβε χώρα το επίσημο άνοιγμα της 34ης Εκθέσεως ορθοδόξου χριστιανικού βιβλίου και βυζαντινής εικόνας.

Με ενδιαφέρον οι επισκέπτες εδιάβαζαν τους τίτλους των βιβλίων ενθουσιασμένοι από το πλούσιο και ελκυστικό περιεχόμενο της Εκθέσεως.

Στο τέλος παρακάθησαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι σε πλούσιο νηστίσιμο μεσημεριανό γεύμα, πού με αγάπη προσέφερε η Φιλόπτωχος Αδελφότητα.

norwood 1

norwood 1

norwood 1

norwood 1

norwood 1

norwood 1

norwood 1

norwood 1

norwood 1

Εμφανίσεις: 301353
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: