Γράφτηκε από τον/την Romfea2. Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

norwood 1

Το βράδυ της Κυριακής, 10 Δεκεμβρίου, έλαβε χώρα εις το Κοινοτικό Κέντρο της Ενορίας και Κοινότητος Προφήτου Ηλιού Νόργουντ η Γιορτή Λήξης και Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Ελληνικών και Κατηχητικών Σχολείων της ως άνω Ενορίας- Κοινότητος.

Πάνω από 150 παιδιά παρουσίασαν ένα πλούσιο Σχολικό και Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με ποιήματα, τραγούδια, κάλαντα και χορούς στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος, ο ιερατικώς προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Σταύρος Ψαρομμάτης, ο Εντιμότατος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Αδελαῒδα κ. Ανδρέας Γούρας, ο Άρχον Έκδικον του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ιωάννης Κιοσόγλου μετά της συζύγου αυτού κ. Χρυσής, ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης κ. Steven Marshall, η πρόεδρος Πολυπολιτισμικών και Εθνοτικών Υποθέσεων της Νότιας Αυστραλίας κ. Grace Portelesi, ο πρόεδρος Κοινότητος- Ενορίας του Προφήτη Ηλία Νόργουντ, κ. Ανδρέας Κεφαλιανός, η υποδιευθύντρια των Ελληνικών Σχολείων της ως άνω Ενορίας- Κοινότητος κ. Αλέκα Παπακώστα, , ιατροί, καθηγητές και δάσκαλοι αλλά και πλήθους κόσμου οι οποίοι με ενδιαφέρον παρακολούθησαν το καταπληκτικό πρόγραμμα.

Χριστουγεννιάτικα μηνύματα μετέφεραν, παράλληλα με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο, ο ιερατικώς προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Σταύρος Ψαρομμάτης, η κ.Grace Portolesi,o κ. Steven Marshall, ο κ. Γενικός Πρόξενος και ο Πρόεδρος της Κοινότητος- Ενορίας, κ. Ανδρέας Κεφαλιανός.

Στην ομιλία της η κ. Grace Portelesi ανακοίνωσε στους παρευρισκομένους ότι η πολιτειακή κυβέρνηση της Νοτίου Αυστραλίας θα παραχώρηση οικονομική αρωγή ύψους $25.000 δολαρίων για την συντήρηση του κτηρίου του Κοινοτικού Κέντρου της Ενορίας- Κοινότητος του Προφήτου Ηλιού Νόργουντ.

Τη θαυμάσια βραδιά έκλεισε ο Θεοφιλέστατος με προσευχή. Παράλληλα ευχαρίστησε όλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση, και όσους κοπίασαν γι΄ αυτήν και μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Στυλιανού για τις επερχόμενες γιορτές.

norwood 2

norwood 2

norwood 2

norwood 2

norwood 2

norwood 2

norwood 2

norwood 2

norwood 2

Εμφανίσεις: 301613
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: