Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

norwood 3

Με μεγαλοπρέπεια και εμφανή την συγκίνηση, εόρτασε η Νότια Αυστραλία τον ένδοξο Προφήτη Ηλία τον Θεσβίτη στον ομώνυμον του Ιερό Ναό στο Νόργουντ της Αδελαῒδος, στις 19 και 20 Ιουλίου 2017.

Το βράδυ εψάλη Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και ανήμερα της εορτής, τελέσθηκε Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου, συμπαραστατούμενος από τον Ιερό Κλήρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, της Αντιοχειανής και της Σερβικής Εκκλησίας.

Παρέστησαν ο Κυβερνήτης της Νοτίου Αυστραλίας κ. Hieu Van Le, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νότια Αυστραλία, κ. Ανδρέας-Κωνσταντίνος Γούρας, οι εκπρόσωποι των πολιτικών αρχηγών της Νοτίου Αυστραλίας, καθώς και εκπρόσωποι παροικιακών οργανισμών, Συλλόγων και Αδελφοτήτων.

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας έγινε η περιφορά της Αγίας εικόνος του Προφήτου Ηλιού στο προαύλιο και ακολούθησε η καθιερωμένη εόρτια τράπεζα και εκδήλωση στο κοινοτικό κέντρο της Ενορίας-Κοινότητος του Προφήτου Ηλιού Νόργουντ.

norwood 1

norwood 1

norwood 1

norwood 1

norwood 1

norwood 1

Εμφανίσεις: 301575
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: