Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017

norwood-4

Ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας γιορτάστηκε εφέτος με ιδιαιτέρα τιμή στην Κοινότητα-Ενορία του Προφήτη Ηλία Νόργουντ.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος Ιερούργησε και ομίλησε επικαίρως.

Η εμπεριστατωμένη ομιλία του Θεοφιλεστάτου, βασισμένη σε σύγχρονα παραδείγματα, έδωσε απαντήσεις σε πολλούς προπαντός τους νεώτερους εκ του εκκλησιάσματος.

Ο Θεοφιλέστατος βοηθουμένου υπό των Ιερέων: π. Σταύρου Ψαρομμάτη, π. Μιχαήλ Ψαρομμάτη και των Ιεροδιακόνων, π. Ιωάννη Μίλορατ και π. Δανιήλ Bradshaw προέστη της περιφοράς των Ιερών εικόνων γύρωθεν του Ιερού Ναού.

Στην Θεία Λειτουργία και την λιτάνευση των Ιερών εικόνων, παράλληλα μετά των πιστών ενοριτών μας, παρέστησαν ο Εντιμότατος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Αδελαῒδα κ. Ανδρέας Γούρας μετά της οικογενείας του, ο Έκδικος Άρχοντας του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ιωάννης Κιοσόγλου μετά της συζύγου του, α αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Νοτίου Αυστραλίας κ. Steven Marshal, ο Δημαρχιακός Σύμβουλος το Γουέστ Τόρρενς κ. Γεώργιος Δημητρίου μετά της συζύγου του, και άλλοι επίσημοι.

Στο τέλος της περιφοράς των Ιερών εικόνων, έλαβε χώρα το επίσημο άνοιγμα της 33ης Εκθέσεως ορθοδόξου χριστιανικού βιβλίου και βυζαντινής εικόνας, υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου.

Με ενδιαφέρον οι επισκέπτες εδιάβαζαν τους τίτλους των βιβλίων ενθουσιασμένοι από το πλούσιο και ελκυστικό περιεχόμενο της Εκθέσεως.

Στο τέλος παρακάθησαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι σε πλούσιο νηστίσιμο μεσημεριανό γεύμα, πού με αγάπη προσέφερε η Φιλόπτωχος Αδελφότητα.

norwood-1

norwood-2

norwood-3

norwood-5

norwood-6

norwood-7

norwood-8

norwood-9

norwood-10

norwood-11

norwood-12

norwood-13

norwood-14

norwood-15

Εμφανίσεις: 302913
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: