Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

eirinoupoleos-4

ROMFEA.GR | Λαμπρή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και Ναούσης για την Εξωτερική Ιεραποστολή με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας και Ναούσης κ. Παντελεήμονος.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος, ο οποίος μίλησε για την ιεραποστολή στην Τανζανία.

Αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ιεραποστολικού έργου το οποίο γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες αλλά ταυτόχρονα τόνισε ότι η παρουσία και η βοήθεια του Θεού φανερώνεται πολύ έντονα και συμβάλλει στην πρόοδο της Ιεραποστολής στην αφρικανική ήπειρο.

Ό,τι γίνεται, είπε ο ομιλητής, γίνεται με όπλο την αγάπη που δείχνουμε προς όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φυλής και θρησκεύματος. Ανέφερε και παραδείγματα μεταστροφής χιλιάδων μουσουλμάνων αλλά και άλλων στην ορθόδοξη Εκκλησία.

Την παρουσίαση της εκδηλώσεως, την οποία πλαισίωσε η παιδική χορωδία του Ι. Ναού Αγ. Παρασκευής Βεροίας, είχε ο υπεύθυνος του Γρ. Εξωτ. Ιεραποστολής της Ι. Μητροπόλεως π. Νεκτάριος Σαββίδης.

eirinoupoleos-1

eirinoupoleos-2

eirinoupoleos-3

Εμφανίσεις: 301861
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: