Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016

kabaliotis

Με αφορμή τα κρούσματα σεξουαλικής κακοποιήσης που ακούμε τον τελευταίο καιρό, το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr δημοσιεύει ξανά την σχετική εκπομπή που αναφερόταν στο θέμα αυτό.


Μια νέα διαδυκτιακή εκπομπή εγκαινιάζει σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσων ROMFEA.GR με θέμα: "Εκκλησία και Ειδική Αγωγή".

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Αρχιμ. Απόστολος Καβαλιώτης, κληρικός της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως, διδάκτωρ Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επίσης να αναφερθεί ότι είναι Διδάκτωρ και κάτοχος μεταδιδακτορικού στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, εξειδικεύτηκε στον αυτισμό στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και στην αντιμετώπιση του πόνου στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Στην σημερινή πρώτη εκπομπή ο Αρχιμ. Απόστολος Καβαλιώτης, μιλά για το πολύ ευαίσθητο θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης των ανηλίκων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ:

Εμφανίσεις: 303247
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: