Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

larisis kiros ignatiosΤου Αρχιμ. Βενεδίκτου Παπαδοπούλου


Συγκεκριμένο ιστολόγιο,ούτε καν ιστοσελίδα, το οποίο διατηρούν αυτοαποκαλούμενοι χριστιανοί (Ο Θεός να τους κάνει...), πολεμά με σφοδρότητα ακόμη και μετά θάνατον τον Μακαριστό Μητροπολίτη Λαρίσης Ιγνάτιο ή μάλλον τώρα τα έχουν βάλει με το λείψανό του!!!

Αφού δεν τον άφησαν να ησυχάσει τα 24 χρόνια της παρουσίας του στη Λάρισα,όπου η Εκκλησία τον απέστειλε, με δυναμική φθίνουσα και ευτελιζόμενη με τον καιρό, ελλείψει λογικών και βασίμων επιχειρημάτων, τώρα πολεμούν με περισσή πνευματικότητα το σεπτό σκήνωμά του και μάλιστα εκδικητικά!

Πολύ χριστιανικό και άκρως πνευματικό, σε απόλυτη σύγκλιση με τους λόγους Του Ιησού Χριστού!

Στα έσχατα ασχολήθηκαν με τα άμφια και τις αρχιερατικές του στολές, καταμετρώντας αυτές έως εκατό και προβάλλοντας φωτογραφίες.

Αν προσέξουμε καλύτερα τις φωτογραφίες δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσουμε, ότι στις μισές από αυτές δεν πρόκειται για ολόκληρη στολή αλλά για μικρό ωμοφόριο με επιτραχήλιο.

Και έχουν την απαίτηση υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας,επειδή υποτιμούν τη δική τους..., να δεχτούμε ένα μικρό ωμοφόριο ως ολόκληρη στολή! Μετρήστε από την αρχή σωστά και όχι με πονηριές!

Και για να τελειώνει το παραμύθι με το μοιχεπιβάτη, όταν αναφέρεστε σε κάποιον Θεολόγο εννοείτε τον Μακαριστό Θεολόγο μοιχεπιβάτη του αρχιερατικού θρόνου του Λαρίσης Ιακώβου Σχίζα;;

Παρακαλώ αν υπάρξει απάντηση στην τοποθέτησή μου, πρώτα να μας εξηγήσει ο οποιοσδήποτε απαντών, με ποιό τρόπο απομακρύνθηκε το 1967 από τη Μητρόπολη Λαρίσης και τον αρχιερατικό της θρόνο ο Μακαριστός Μητροπολίτης Λαρίσης Ιάκωβος Σχίζας, πόσο κανονική ήταν η απομάκρυνσή του και πόσο νόμιμη, από ποιούς... έγινε, πόσο κανονική ήταν η εκλογή σε Λαρίσης του Μακαριστού Θεολόγου και τι είδους Σύνοδος ήταν αυτή που τον εξέλεξε!

Είς μνημόσυνον αιώνιον του Μακαριστού Πρώτου Πνευματικού μου Πατρός Μητροπολίτου Λαρίσης Ιγνατίου

Εμφανίσεις: 301841
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: