Γράφτηκε από τον/την tameteora.gr. 02/08 21:49

kalabaka

Στην ακύρωση της με αριθμ. 165/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας, που αφορούσε στην αποδοχή αίτησης του εφημέριου Θεόπετρας π. Σωτηρίου Μπακώση για παραχώρηση κατά πλήρη κυριότητα στην Εκκλησία του ποσοστού ιδιοκτησίας του Δήμου Καλαμπάκας σε οικόπεδο που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Θεόπετρας, προχώρησε ο ασκών καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, Ηλίας Τσέλιγκας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η απόφαση ακυρώθηκε κυρίως διότι το θέμα δεν ψηφίστηκε με την πλειοψηφία των 2/3, που απαιτείται για δωρεές δημοτικών και κοινοτικών ακινήτων, καθώς και διότι δεν εκλήθη να παραβρίσκεται και να συμμετάσχει στην ψηφοφορία ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θεόπετρας.

Κατά της απόφασης του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, μπορεί οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον να ασκήσει προσφυγή εντός προθεσμίας ενός μηνός από την έκδοση της ή την κοινοποίηση της.

Εμφανίσεις: 307749
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: