Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

belles-3

Γραφείο ειδήσεων Romfea.gr


Την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου πρόκειται να επισκεφτούν στις 23 και 24 Ιουλίου ο Σεβασμιώταος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος με ομάδα προσκυνητών με την ευκαιρία της τέλεσης Θείας Λειτουργίας στο παρεκκλήσιο της Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Ιστίμπεη ψηλά στο βουνό Μπέλλες το οποίο έκτισε με δική του πρωτοβουλία και δαπάνες ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας κ. Αλέξανδρος.

 Για το λόγο αυτό ο Σεβ. Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου πρωί - πρωί της Παρασκευής 22 Ιουλίου ανεβηκε με ομάδα συνεργατών του και προετοίμασαν εκκλησιαστικά τον χώρο για την απρόσκοπτη τέλεση της Θείας Λειτουργίας.

 Το παρεκκλήσιο βρίσκεται σε υψόμετρο άνω των 1600 μέτρων στο όρος Μπέλλες και στην τοποθεσία "Το μπαλκόνι του ουρανού" μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος απο οξιές πεύκα και έλατα, όπου η πανίδα και η χλωρίδα του τόπου εκεί είναι μαγευτική.

belles-1

belles-2

belles-4

Εμφανίσεις: 300565
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: