Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 15/07 14:45

moss kirillos

Γραφείο ειδήσεων Romfea.gr


Τα συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής ενέργειας στη Νίκαια, εξέφρασε σήμερα ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος.

Ο Πατριάρχης με επιστολή του προς τον Προέδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι "το έγκλημα που συνέβη την Εθνική Ημέρα της Γαλλίας, δεν είναι σε θέση να εκφοβίσει τον ειρηνικό γαλλικό λαό."

"Προσεύχομαι ο ελεήμων Θεός, να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων, και να υπουλώσει τις πληγές των τραυματιών και των οικογενειών τους" προσθέτει ο Πατριάρχης Μόσχας.

Να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τον επικεφαλής της Πατριαρχικής υπηρεσίας τύπου π. Αλέξανδρος Βολκώφ, ο Πατριάρχης είναι βαθιά θλιμμένος από την τρομοκρατική ενέργεια κάτι που δήλωσε κατά τη έναρξη των εργασιών της Ιεράς Συνόδου.

"Στη Νίκαια, υπήρξε μια φοβερή τρομοκρατική ενέργεια. Η δολοφονία αμάχων είναι πάντα ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Και εδώ είναι ο κύριος τρόπος του πολέμου - Η δολοφονία αμάχων και αθώων πολιτών" ανέφερε προς τα Μέλη της Συνόδου ο Πατριάρχης Κύριλλος.

Τέλος ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας αναφέρθηκε στη σύγχρονη τρομοκρατία, ενώ ζήτησε από όλους να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα.

Εμφανίσεις: 303518
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: