Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 07/06 16:09

Και αυτή την Τετάρτη μη χάσετε την Ορθόδοξη Αλήθεια που κυκλοφορεί προσφέροντας τέσσερα δώρα: Δυο βιβλία και δυο cd.

Ο βίος του θαυματουργού Αγίου Λουκά του Ιατρού και ένα βιβλίο του μακαριστού Αυγουστίνου Καντιώτη από τη χριστιανική βιβλιοθήκη. Μαζί δυο cd με ομιλίες του π. Ανδρέα Κονάνου για σύγχρονα θέματα.

Στο βασικό της θέμα η Ορθόδοξη Αλήθεια αναφέρεται στη δράση του αυτοαποκαλούμενου «Μητροπολίτη Ευρώπης», Θωμά Κονσολάκη, ο οποίος δρα ανενόχλητος κοροϊδεύοντας αφελείς. Η εφημερίδα καλεί την Ιερά Σύνοδο να πάρει θέση για το θέμα και να ενημερώσει υπεύθυνα τους πιστούς.

Η δεύτερη αποκάλυψη της Ορθόδοξης Αλήθειας έχει να κάνει με την διεθνή οργάνωση «Arigatou» στην οποία μετέχει ο σύμβουλος του υπουργείου παιδείας Αγγελος Βαλλιανάτος που έχει εμπλοκή στην αλλαγή των θρησκευτικών. Η εφημερίδα αναφέρει ότι η επιτροπή αιρέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος στην τελευταία της συνεδρίαση χαρακτήρισε επισήμως «αιρετική» την οργάνωση και εξήγησε το σκεπτικό της σε ένα κείμενο – κόλαφο για τον κ. Βαλλιανάτο. Ωστόσο (περιέργως) η Ιερά Σύνοδος απέφυγε να επικυρώσει την απόφαση και δεν ανέφερε καν την απόφαση της επιτροπής αιρέσεων.

Η εφημερίδα αναρωτιέται αν κάποιος εντός της ΔΙΣ σκοπίμως καλύπτει τον κ. Αγγελο Βαλλιανάτο...

Επίσης η εφημερίδα παρουσιάζει στις σελίδες της τον Τούρκο καλλιτέχνη Φουάτ Σακά , ο οποίος αψηφά τις απαγορεύσεις και τραγουδά δημοσίως για την Παναγία Σουμελά.

Τέλος ο πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Χαράλαμπος Καραθάνος σε συνέντευξή του, μιλά για τα προβλήματα στην Αλβανία και τον διχασμό των Ελλήνων.

Αρθρογραφούν μεταξύ άλλων ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο Ηρακλής Ρεράκης κ.α Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με τα τέσσερα δώρα κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr

alitheia-1

Εμφανίσεις: 302311
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: