Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 10/05 00:11

idrima-10

Λαγκαδά | Χρήστος Καναρόπουλος


To νέο ευαγές Ίδρυμα Ευγηρίας της Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης εγκαινίασε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Λαγκαδά κ. Ιωάννη και των λοιπών Αρχιερέων.

Το Ίδρυμα "Χαραλάμπους Παπέ" δωρεά του μακαριστού και της οικογενείας στην τοπική κοινωνία έρχεται να συμβάλλει θετικά στη φροντίδα και στην πρόνοια των τιμημένων γηρατειών ενώ ο Αρχιεπίσκοπος δεν έχασε την ευκαιρία να υπογραμμίζει τις δύο δυνάμεις που πρέπει να ενώσει ο άνθρωπος για να γίνει καλύτερος, να αγαπήσει με όλη του την ψυχή τον Θεό και να αγαπήσει τον συνάνθρωπο του ως τον εαυτό του.

Μετά τον αγιασμό ο Αρχιεπίσκοπος έκοψε την κορδέλα μαζί με τον Ποιμενάρχη του Λαγκαδά, τον Περιφέρειαρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση και ξεναγήθηκε στους χώρους του υπερσύγχρονου και λειτουργικού κτηρίου που βρίσκεται στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.

idrima-1

idrima-2

idrima-3

idrima-4

idrima-5

idrima-6

idrima-7

idrima-8

idrima-9

idrima-10

idrima-11

idrima-12

idrima-13

idrima-14

idrima-15

idrima-16

idrima-17

idrima-18

idrima-19

Εμφανίσεις: 304131
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: