Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 25/03 22:57

ypodoxi filothei karditsa-4

Καρδίτσα | Ευάγγελος Σαμαράς


Ευλαβικά ο πιστός του Θεού λαός της πόλεως Καρδίτσης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, υποδέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαρτίου 2016 το Ιερό Λείψανο (χείρα) της Οσίας μητρός ημών Φιλοθέης της Αθηναίας στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, το οποίο κόμισε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Φιλοθέης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού Αττικής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Χατζηαντωνίου.

Κλήρος και λαός ακολούθως κατευθύνθηκαν εντός του ιερού ναού όπου εψάλλει δέησις και εν συνεχεία τελέστηκε η Β’ Στάση των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Σημειώνεται ότι το Ιερό Λείψανο της Οσίας μητρός ημών Φιλοθέης της Αθηναίας θα παραμείνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης μέχρι και τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, ενώ καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες.

ypodoxi filothei karditsa-1

ypodoxi filothei karditsa-2

ypodoxi filothei karditsa-3

ypodoxi filothei karditsa-5

ypodoxi filothei karditsa-6

ypodoxi filothei karditsa-7

ypodoxi filothei karditsa-8

ypodoxi filothei karditsa-9

ypodoxi filothei karditsa-10

ypodoxi filothei karditsa-11

ypodoxi filothei karditsa-12

ypodoxi filothei karditsa-13

ypodoxi filothei karditsa-14

ypodoxi filothei karditsa-15

ypodoxi filothei karditsa-16

ypodoxi filothei karditsa-17

ypodoxi filothei karditsa-18

Εμφανίσεις: 306517
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: