Γράφτηκε από τον/την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. 18/02 10:18

dimitrion-4Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ» στο Μοσχάτο προσκαλεί τους μικρούς μαθητές, από το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο, να αξιοποιήσουν δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες τους.

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών προκειμένου να καλύψει την ανάγκη των γονιών για δημιουργική απασχόληση των μικρών μαθητών και τα Σάββατα ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου πρωτοποριακού προγράμματος για παιδιά 6 - 12 ετών, από τις 20/02/2016 και κάθε πρωινό Σαββάτου, από τις 10:00 έως τις 14:00.

 Βασικός στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά να αξιοποιήσουν δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες τους και παράλληλα οι γονείς να εξασφαλίσουν ωφέλιμο χρόνο για την εκπλήρωση των οικογενειακών, εργασιακών τους υποχρεώσεων και την προσωπική τους εξέλιξη.

Αθλητικές, καλλιτεχνικές, δημιουργικές δραστηριότητες με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιούνται στο ασφαλές, φιλόξενο και πολύχρωμο κτίριο του ΚΔΑΠ «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ», ενώ σύντομα το Πρόγραμμα πρόκειται να εμπλουτιστεί με ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους, θεματικά πάρκα, παιχνιδότοπους κ.α., για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν.

Όλα τα υλικά ζωγραφικής, κατασκευών κ.α. καθώς κι ένα θρεπτικό κολατσιό και λιχουδιές παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για οικογενειακό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ τα παιδιά θα φιλοξενούνται ΔΩΡΕΑΝ, ενώ για εισόδημα μεγαλύτερο από αυτό το μηνιαίο κόστος καθορίζεται ως εξής:

1 παιδί: 30 €.
2 παιδιά: 50 €.
3 παιδιά: 70 €.

Κοινωνικά κριτήρια (μονογονείς, πολύτεκνοι, άνεργοι, γονείς με σωματική αναπηρία κλπ.), λαμβάνονται υπόψη για την επιλογή ή την προτεραιότητα.

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Αίτηση / Υπεύθυνη Δήλωση
Αστυνομική Ταυτότητα Γονέα/Κηδεμόνα
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Πρόσφατη Ιατρική Βεβαίωση όπου θα αναγράφεται ότι το παιδί είναι υγιές και πλήρως εμβολιασμένο
Εκκαθαριστικό εφορίας

Για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του ΚΔΑΠ «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ» Δευτέρα έως Παρασκευή 12.00 - 20:00.

Διεύθυνση: Αγ. Κωνσταντίνου 7, Μοσχάτο

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4833080

dimitrion-1

dimitrion-2

dimitrion-3

Εμφανίσεις: 301921
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: